Ce vă oferim?

Doriți să începeți să învățați limba franceză sau să vă reîmprospătați și completați cunoștințele –într-un mediu plăcut, în care cursurile de limba să se îmbine cu numeroase activități de timp liber desfășurate într-un cadru natural deosebit și sub îndrumarea unor profesori vorbitori nativi de limba franceză? Doriti să cunoașteți alți tineri din țară și străinătate care împărtășesc aceleași interese ca și dumneavoastră și să aflați lucruri noi despre cultura și civilizația franceză? Doriți să intrați în contact cu antreprenori și oameni de business care să vă împărtășească din experiența lor?

Dacă răspunsul la întrebările de mai sus este afirmativ, vă invităm să participați la Școala de Franceză.

Programul are trei componente principale:

  • Cursurile efective de limbă – desfășurate de luni-vineri în grupe de aproximativ 15 persoane (formate în funcție de nivelul de cunoaștere a limbii franceze). Cursurile sunt împărțite în 2 sesiuni a câte 120 minute, iar în cadrul lor vor fi abordate diverse teme (conversație, scriere, gramatică, vocabular etc.)
  • Activități culturale și de timp liber – acest program este organizat împreună cu profesorii de franceză, iar comunicarea se va desfășura în limba franceză. Ele oferă un bun prilej de exersare și fixare a cunoștințelor dobândite în cadrul cursurilor efective de limbă.

Pentru a promova civilizația și cultura antreprenorială în spațiul francofon vor fi organizate diverse evenimente pe această temă. Acestea constau în prezentări și seminarii oferite de specialiști în domeniu, workshopuri de formare și dezvoltare pe tema culturii antreprenoriale și managementului etc.

Participarea la evenimentele enumerate anterior se desfășoară în afara programului de cursuri efective de limba franceză. Aceste activități facultative au rolul de a-i apropia pe participanți de cultura și civilizația franceză, analizată din diferite perspective.

De asemenea vor fi organizate seri tematice și vor exista întâlniri cu diferite personalități din spațiul francofon: manageri ai unor companii franceze prezente în România, personalități din viața publică din Franța, antreprenori etc.

La sfârșitul Școlii de Vară va avea loc o festivitate de închidere în cadrul căreia vor fi decernate diplome de participare și certificate care să ateste nivelul de limbă franceză al grupelor în care ați fost încadrați.