Care este prețul și condițiile de plată?

Taxa de participare este de 1950 lei/persoana și include cursurile de limbă, prezentări și seminarii, diverse activități recreative, cazarea în camere de 2-3 locuri, pensiune completă pe perioada cursurilor (mic dejun, prânz, cină). Serviciile sunt oferite într-o pensiune turistică de 4 stele.

Dat fiind fapul că locurile se ocupă în ordinea înscrierilor, pentru a fi siguri de existența unui loc liber pentru dvs., vă recomandăm să vă înregistrați pe cât de repede posibil.

Plata poate fi efectuată și în 2 sau 3 rate (ratele vor fi relativ egale ca valoare), iar confirmarea locurilor se face o data cu achitarea primei tranșe.

Vom organiza numeroase activităţi de timp liber care sunt gratuite. O parte dintre activităţile de timp liber (care presupun costuri suplimentare) se plătesc. Acestea sunt opţionale, fiecare persoana putându-şi alege activităţile la care participă (spre exemplu excursii în împrejurimi, vizitare de monumente istorice si obiective turistice – cetăţi medievale, Braşov, Paint Ball, Parc Aventura etc.). Valoarea cumulată a tuturor activităţilor opționale poate ajunge la maxim 200 de lei, în funcţie de alegerile făcute.

Rezervarea locului se face o dată cu achitarea taxei de participare. Aceasta va fi plătită în contul:

Denumire: Asociatia Pro Magna
Cont bancar:RO66RNCB0072141535290003
Banca:BCR

Pe ordinul de plată (care poate fi făcut la orice ghișeu BCR, la ghișeul altor bănci la care aveți cont sau online), la detalii plată vă rugăm să treceți numele persoanei sau persoanelor pentru care se face plata.

Discounturi

  • Pentru plățile efectuate până la data de 1 Martie 2020 se acordă un discount de 200 de lei (astfel taxa devine 1750 lei/persoană).

Nu pot fi combinate două tipuri de discounturi.


Condiții de anulare și returnare a banilor
În cazul în care ați plătit taxa, însă nu mai puteți participa la Școala de Franceză, vă putem returna banii în următoarele condiții:

  • dacă ne anunțați până la data de 1 mai 2020 vă putem returna 50% din sumă;
  • dacă ne anunțați până la data de 1 iulie 2020 vă putem returna 25% din sumă
  • dacă ne anunțați după 1 iulie 2020 nu vă mai putem restitui banii.